Antena 3 Actualitate Cheful celor mai bogaţi romi din Banat a blocat oraşul. Poliţiştii şi jandarmii au supravegheat din umbră întreaga petrecere

Cheful celor mai bogaţi romi din Banat a blocat oraşul. Poliţiştii şi jandarmii au supravegheat din umbră întreaga petrecere

16 Aug 2013   •   09:02

Cei mai bogaţi romi din Banat au petrecut cu mare fast de Sfânta Maria. Recent întorşi în ţară, romii au ţinut sa-si etaleze bijuteriile pe patru roţi. Şi-au făcut aparitia la petrecere în maşini pe care un om de rând le vede doar la televizor.

Şi în rochii pe care şi le permit doar vedetele de la Hollywood.

Curtea clanului Kovaci din Timişoara s-a transformat într-un adevărat parc de maşini de lux. Ferrari, Maserati, Porsche, Lamborghini şi Bentley sunt doar câteva din bijuteriile la volanul cărora au venit romii din Timişoara stabiliţi în Germania.

Pe lângă maşinile de lux, romii şi-au etalat şi hainele de firmă. Iar la o aşa petrecere, nici meniul nu a fost prea ieftin.

Petrecerea a durat până aproape de dimineaţă, cu lăutari din Serbia şi cu manele. Invitaţii din umbră au fost poliţiştii şi jandarmii timişeni, care au supravegheat zona ca să evite incidentele.

×
Subiecte în articol: Sfanta Maria masini de lux

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close