Antena 3 CNN Actualitate Cheie cu "surprize" găsită de un turist pe plajă. Sindicatul Europol: "Îl așteptăm la poliție să o revendice"

Cheie cu "surprize" găsită de un turist pe plajă. Sindicatul Europol: "Îl așteptăm la poliție să o revendice"

"Inventivitate Mioritică", spun sindicaliștii de la Europol după ce au descoperit droguri ascunse într-o cheie de mașină. Reacția internauţilor nu a întârziat să apară.

Cheie cu "surprize" găsită de un turist pe plajă. Sindicatul Europol: "Îl așteptăm la poliție să o revendice"
Sursa foto: Pexels.com
de Claudia Popovici    |    03 Sep 2022   •   22:27

"Dacă auziți pe vreun prieten că și-a pierdut cheia de la mașină, dar el nu are nici permis și nici mașină, să-i spuneți că a fost găsită pe o plajă la mare, doar că s-au infiltrat niște “alge” ciudate în interior.

Oricum, îl așteptăm la poliție să o revendice.

P.S. Pentru cei care au sărit repede să ironizeze “captura” poliției, le transmitem un indiciu: polițiștii nu au în dotare papuci roșii de tip “flip-flop”. Cheia a fost găsită de un turist", scrie Sindicatul Europol pe pagina de Facebook a instituţiei. 

Reacția internauţilor nu a întârziat să apară. 

"Se pare ca cineva a găsit cheia fericirii",

"Eu nu vad nimic ciudat...e trusa de prim ajutor! În stânga e o mini torță, în cazul în care soarele dispare și în dreapta e mâncare pentru animalul de companie(vreo rozătoare, ceva)",

"Aveti si masina ? Cred ca sunt ale mele ….",

"Cine mai vine după ea? merg pe jos",

"Nu vă supărați , daca vine vreunul sa revendice această cheie , sa i dati mare amenda că umblă cu gunoi", sunt doar câteva dintre reacțiile internauţilor la postarea Sindicatului Europol. 

×
Subiecte în articol: Sindicatul Europol chei masina
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close