Antena 3 CNN Actualitate Mesajul lui Cheloo pentru protestatarii din Piaţa Universităţii: "Lipseşte încrederea în cel de lângă tine"

Mesajul lui Cheloo pentru protestatarii din Piaţa Universităţii: "Lipseşte încrederea în cel de lângă tine"

Mesajul lui Cheloo pentru protestatarii din Piaţa Universităţii: "Lipseşte încrederea în cel de lângă tine"
07 Noi 2015   •   15:53

"Trebuie să vă alegeţi liderii acum" este mesajul transmis de Cheloo protestatarilor din Piaţa Universităţii. Artistul crede că cei din stradă ar trebui în primul rând să se organizeze şi să creadă în ei.

"Cei care sunt astazi in strada trebuie sa caute sa se organizeze. Daca vor sa dea jos piramida politica post comunista trebuie sa-si construiasca propria piramida care sa lupte organizat cu actuala putere. Trebuie sa va alegeti liderii acum. Nu faceti asta acum... inghetati degeaba. Daca partidele v-au dezamagit trebuie sa va transformati in partid. Nimeni nu o sa va aduca de undeva noi parlamentari. Daca sunteti in strada trebuie sa incepeti sa credeti in voi. Unii dintre voi trebuie sa creada azi ca vor ajunge maine in parlament. Voi care inghetati azi trebuie sa revendicati fotoliile in care dorm hotii. Partidele de azi nu vor da oameni corecti pentru ca formeaza lingai si slugi. Nu curajul lipseste. Lipseste increderea in cel de linga tine. Puterea va crede oi si stie sa manipuleze o turma fara pastori" a scris Cheloo pe Facebook.

 
Cei care sunt astazi in strada trebuie sa caute sa se organizeze. Daca vor sa dea jos piramida politica post comunista ...

Posted by Cheloo16hzoficial on Friday, November 6, 2015

×
Subiecte în articol: Proteste în România cheloo mesaj
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close