Antena 3 CNN Actualitate Chestorul ”tras de nas” de Șoșoacă va depune plângere penală. Orban: ”Acest personaj sinistru nu înțelege unde se află”

Chestorul ”tras de nas” de Șoșoacă va depune plângere penală. Orban: ”Acest personaj sinistru nu înțelege unde se află”

Circul făcut de Diana Şoşoacă in plenul Parlamentului are ecou și astăzi. Chestorul agresat a vorbit în direct la Antena 3 despre atac și susține că va depune o plângere penală.

Chestorul ”tras de nas” de Șoșoacă va depune plângere penală. Orban: ”Acest personaj sinistru nu înțelege unde se află”
de Andreea Ştefan    |    30 Iun 2021   •   17:29

Circul a început după ce senatoarea Diana Şoşoacă a scos un sac menajer şi a mers cu el în faţa lui Florin Cîţu.

A vrut să amintească faptul că, în timpul pandemiei de Covid-19, oamenii care au murit din cauza noului coronavirus au fost îngropaţi fără haine. 

Chestorul Sergiu Vlad a dorit să scoată sacul din sală, iar de aici până până la scandal a mai rămas doar un pas. Chestorul susţine că senatoarea l-ar fi lovit.

”Uitați-vă pe live-ul ei, eu n am pus mana deoc, m-a prins de față și de nas și mi-a zis ”dă sacul de acolo”. Eu sunt chestor, trebuie să fac ordine în plen”, a spus Sergiu Vlad.

Chestorul ”tras de nas” va depune plângere penală

După incidentul de ieri, chestorul Senatului a anunţat că intenţionează să depună o plângere penală împotriva Dianei Şoşoacă.

”Voi face o plângere internă catre Birourile Permanente, dar conform regulamentului și a Senatului. Iau în calcul să mă adresez chiar și cu o plângere penală pentru ultraj, pentru că îmi achitam atribuțiile. Una din atribuțiile mele este chiar să fac ordine în sala de plen”, a spus chestorul.

Și Ludovic Orban a reacţionat şi susţine că vor recurge şi la modificarea regulamentului sau a statutului senatorilor, pentru ca astfel de incidente să fie evitate.

”Aștept sesizări din partea celor care au fost pur și simplu agresați de... nici nu pot să-i spun această doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înțelege unde se află. Modificăm regulamentul dacă este necesar, pentru a putea să nu mai permitem astfel de comportamente”, a declarat Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă plangere penala
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close