Antena 3 CNN Actualitate Un chinez, răpit în urmă cu 33 de ani, și-a găsit familia după ce a desenat din memorie harta satului natal

Un chinez, răpit în urmă cu 33 de ani, și-a găsit familia după ce a desenat din memorie harta satului natal

Un bărbat din China, Li Jingwei, răpit pe când era copil, în urmă cu 33 de ani, s-a alăturat din nou familiei naturale după ce a desenat din memorie harta satului natal şi a distribuit-o pe internet.

Un chinez, răpit în urmă cu 33 de ani, și-a găsit familia după ce a desenat din memorie harta satului natal
Sursa foto: JIMU NEWS/WEIBO via bbc.com
de Adelina Miron    |    02 Ian 2022   •   20:25

Tânărul a fost răpit în 1989, pe când avea doar patru ani, și vândut ulterior unei familii care locuia la peste 1.800 km distanță de satul său. 

Harta pe care acesta a desenat-o, care includea o școală, o pădure de bambus și un mic iaz, i-a ajutat pe poliţişti să găsească locul de unde provenea mama lui. După realizarea unor teste ADN, cei doi au putut fi reuniţi.

În momentul întâlnirii, Li Jingwei i-a scos cu grijă masca de protecție de pe față mamei sale pentru a-i examina trăsăturile, iar după ce a recunoscut-o a izbucnit în lacrimi și a îmbrățișat-o, transmite BBC.

„Treizeci și trei de ani de așteptare, nenumărate nopți de dor și, în sfârșit, o hartă desenată cu mâna din memorie, acesta este momentul eliberării perfecte după 13 zile”, a scris Li pe profilul său Douyin înainte de reuniune.

Răpirile de copii nu sunt neobișnuite în China. O statistică recentă arată că circa 20.000 de copii sunt răpiți aici în fiecare an.

×
Subiecte în articol: chinez rapit harta familie China
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close