Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care Christian Eriksen se prăbuşeşte inconştient pe teren. Care este starea jucătorului

Momentul în care Christian Eriksen se prăbuşeşte inconştient pe teren. Care este starea jucătorului

Momente şocante au avut loc în timpul meciului dintre Finlanda şi Danemarca de la EURO 2020. Spre finalul primei reprize, jucătorul danez Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren, fără să fie lovit de vreun adversar.

Momentul în care Christian Eriksen se prăbuşeşte inconştient pe teren. Care este starea jucătorului
de Claudia Popovici    |    12 Iun 2021   •   20:37

Jucătorul danez Christian Ericksen era într-o fază de atac a echipei sale şi primise o pasă de la un coechipier.

Imediat ce mingea îl atinge, Ericksen, cel mai valoros jucător din lotul danez, se prăbuşeşte inconştient pe teren. 

Au urmat clipe dramatice, în care spectatorii şi jucătorii de pe teren s-au gândit la ce era mai rău. Jucătorul nu a mai respirat iar pe teren au intervenit de urgenţă medicii care au început manevrele de resuscitare cu un defibrilator.

Timp de 15 minute, jucătorii danezi au format un zid în jurul medicilor şi a coechipierului lor căzut la pământ, pentru ca manevrele de resuscitare să nu fie surprinse de camerele de luat vedere.

În cele din urmă, jucătorul a fost transporta cu targa în cabinetul stadionului şi dus apoi la spital.

UEFA a confirmat la aproximativ 30 de minute de la momentul prăbușirii jucătorului pe stadion că acesta a fost stabilizat.

Christian Ericksen a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.

Christian Dannemann Eriksen este un fotbalist danez care evoluează la clubul Inter Milano în Serie A, pe poziția de mijlocaș. El a debutat la echipa națională de fotbal a Danemarcei în martie 2010, și a fost cel mai tânăr fotbalist de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud.

×
Subiecte în articol: Euro 2020
Parteneri
x close