Antena 3 CNN Actualitate Ciculaţia deviată de pe A2, între Drajna şi Lehliu, din cauza poleiului

Ciculaţia deviată de pe A2, între Drajna şi Lehliu, din cauza poleiului

Ciculaţia deviată de pe A2, între Drajna şi Lehliu, din cauza poleiului
Sursa foto: foto: Facebook/Politia Romana
08 Feb 2017   •   07:29

Traficul rutier a fost deviat miercuri, începând cu ora 5.30, din cauza poleiului, de pe tronsonul Drajna - Lehliu Gară (km 65-105) al autostrăzii A2 pe DN3A, în ambele sensuri, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit Agerpres.

Ploaia îndepărtează materialul antiderapant şi există risc de producere a unor accidente rutiere.

IGPR a informat că, la ora 6.45, în judeţul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului - Huedin - Căpuşu Mare, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 10 metri.

Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti ninge slab.

În judeţul Brăila se circulă îngreunat, din cauza poleiului, pe DN2B Brăila - Buzău, dar şi pe alte tronsoane ale unor drumuri naţionale.

În judeţul Giurgiu a nins pe DN5 şi DN6 şi s-a acţionat cu utilaje. Ninge abundent şi în judeţul Olt, pe DN6, DN54 şi DN64.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două mesaje de informare şi atenţionare cu cod galben referitoare la precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare şi la condiţii de formare a poleiului (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari), dar şi atenţionări nowcasting referitoare la polei pentru judeţele Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi şi municipiul Bucureşti (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting).

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu bruscheze comenzile şi să utilizeze cu precădere frâna de motor.

×
Subiecte în articol: A2
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close