Antena 3 Actualitate Grădinițele vor fi deschise pe perioada vacanței de primăvară. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu

Grădinițele vor fi deschise pe perioada vacanței de primăvară. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu

de Maria Zărnescu    |    05 Apr 2021   •   21:06

Sorin Cîmpeanu a anunțat că Ministerul Educației a creat cadrul legal pentru ca grădinițele să poată funcționa și în perioada vacanței de primăvară.

Grădinițele vor putea organiza activități cu copiii, dar numărul unităților va fi diferit de la o săptămână la alta, în funcție de solicitări.

„Ministerul Educației a creat cadrul legal pentru ca grădinițele să poată organiza activități cu copiii și în perioada vacanței de primăvară”, anunță ministrul pe Facebook.

Grădinițele vor funcționa cu avizul direcțiilor de sănătate publică, iar numărul va fi diferit de la o săptămâna la alta.

„Numărul acestora este diferit de la o săptămână la alta, în funcție de solicitări și de capacitatea grădinițelor de a asigura resursa umană”, a mai precizat Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educației a publicat un tabel, din care reiese că în săptămâna 5-9 aprilie vor fi deschise 691 de grădinițe, în intervalul 12-16 aprilie vor fi deschise 1.154, iar în perioada 19-23 aprilie 1,123. Pentru săptămâna 26-29 aprilie vor fi deschise 554 de grădinițe.

Ministerul Educației a creat cadrul legal pentru ca grădinițele să poată organiza activități cu copiii și în perioada...

Publicată de Sorin Mihai Cimpeanu pe Luni, 5 aprilie 2021

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close