Antena 3 CNN Actualitate Cinci elevi au ajuns la spital, după ce o sobă a explodat într-un liceu din Ploieşti

Cinci elevi au ajuns la spital, după ce o sobă a explodat într-un liceu din Ploieşti

Cinci elevi au ajuns la spital, după ce o sobă a explodat într-un liceu din Ploieşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Ian 2011   •   09:23

O sobă de teracotă a explodat, marţi dimineaţă, într-un liceu din Ploieşti. Cinci elevi au fost răniţi uşor în urma incidentului, aceştia fiind transportaţi la spital. Din primele informaţii reiese că deflagraţia s-a produs în urma unei acumulări de gaze, după ce câţiva elevi s-au jucat la sobă.

Incidentul s-a produs la Liceul Auto din Ploieşti. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, soba a explodat după ce în interiorul acesteia s-a produs o acumulare de gaze ca urmare a faptului că unii elevi s-au jucat deschizând şi închizând robinetul de gaz.

explozia s-a produs după ce mai mulţi copii s-au jucat la o sobă, pe care au aprins-o şi stins-o de câteva ori. S-a format o acumulare de gaze, care ulterior a dus la producerea exploziei. Deflagraţia nu a fost urmată de un incendiu.

În urma incidentului, cinci elevi au fost răniţi uşor, suferind mai multe zgârieturi la nivelul membrelor inferioare. Aceştia au fost transportaţi de echipajele SMURD şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Pediatrie din Ploieşti. Potrivit medicilor, starea micuţilor este una stabilă.

În momentul exploziei, elevii erau singuri în clasă, aşteptând profesorul pentru a începe ora de curs. La faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti şi reprezentanţi ai ISU, precum şi reprezentanţi ai Distrigaz, pentru a stabili cauza deflagraţiei.

 

×
Subiecte în articol: elevi raniti liceu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close