Antena 3 CNN Actualitate Cinci luni de la apelul disperat al Alexandrei Măceşanu la 112

Cinci luni de la apelul disperat al Alexandrei Măceşanu la 112

Miercuri, în ziua de Crăciun, se împlinesc cinci luni de la ultimul apel disperat la 112 al Alexandrei Măceșanu, copila de numai 15 ani care a sunat că est răpită și violată de Gheorghe Dincă.

Cinci luni de la apelul disperat al Alexandrei Măceşanu la 112
25 Dec 2019   •   08:13

La aproape jumătate de an de la dispariție, ancheta este plină de bâlbe și controverse. Până acum s-a dispus verificarea a opt polițiști care au intervenit în acest caz, dar și arestarea principalului suspect al lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipiceanu.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Citește Și Gheorghe Dincă s-a spovedit în Ajunul Crăciunului și a cerut un fotograf special pentru o sesiune foto

Cinci luni de la apelul disperat al Alexandrei Măceşanu la 112

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Alexandra Măceşanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close