Antena 3 CNN Actualitate Cinci noi puncte de frontieră, redeschise la granița cu Ungaria, începând de joi dimineață

Cinci noi puncte de frontieră, redeschise la granița cu Ungaria, începând de joi dimineață

Începând de joi dimineaţă, cinci noi puncte de frontieră vor fi redeschise la granița cu Ungaria pentru fluidizarea traficului de autoturisme și persoane. Este vorba despre Cenad, Turnu, Salonta, Valea lui Mihai și Urziceni. De asemenea, rămân în continuare deschise punctele de frontieră de la Nădlac I și II, Vărșand, Borș și Petea.

Cinci noi puncte de frontieră, redeschise la granița cu Ungaria, începând de joi dimineață
Sursa foto: Hepta
20 Mai 2020   •   22:55

Potrivit unui comunicat emis de Poliția de Frontieră, începând din 21 mai, ora 06.00, la graniţa de vest vor fi deschise zece puncte de trecere a frontierei, atât pentru traficul de autoturisme şi persoane, pentru efectuarea formalităţilor specifice pe sensul de intrare / ieşire în / din ţară şi cu respectarea măsurilor dispuse pe linie de sănătate publică din cele două state:

P.T.F. Petea – judeţul Satu Mare

P.T.F. Urziceni – judeţul Satu Mare

P.T.F. Valea lui Mihai – judeţul Bihor

P.T.F. Borş – judeţul Bihor

P.T.F. Salonta – judeţul Bihor

P.T.F. Vărşand – judeţul Arad

P.T.F. Turnu – judeţul Arad

P.T.F. Nădlac I – judeţul Arad

P.T.F. Nădlac II – judeţul Arad

P.T.F. Cenad – judeţul Timiş

”Tot pentru fluidizarea traficului în punctele de frontieră şi pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu se deplasează cu mijloace de transport personale, începând cu aceeaşi dată şi aceeaşi oră, sunt operaţionale pe teritoriul Ungariei, în regim permanent, două culoare de tranzit pentru transportul persoanelor cu microbuze / autocare, cu intrare în România prin P.T.F. Nădlac II – Autostradă şi P.T.F. Borş”, relatează sursa citată.

Intrarea în România prin cele zece puncte de frontieră se realizează în regim permanent (24/24 de ore), cu respectarea condiţiilor legale dispuse în contextul pandemiei:

- controlul specific la intrarea în ţară;

- completarea declaraţiei pe proprie răspundere;

- efectuarea triajului epidemiologic de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică în vederea stabilirii măsurilor obligatorii de izolare/carantină la locuinţă, după caz, carantină instituţionalizată.

×
Parteneri
Horoscop 8 iunie 2023. Racii trec printr-o despărţire
x close