Antena 3 CNN Actualitate Cinci persoane, printre care trei copii, au ajuns la spital în urma unui acident rutier petrecut în Caracal

Cinci persoane, printre care trei copii, au ajuns la spital în urma unui acident rutier petrecut în Caracal

Cinci persoane, printre care trei copii, au ajuns la spital în urma unui acident rutier petrecut în Caracal
18 Aug 2018   •   14:55

Cinci persoane, între care trei copii, au fost transportate la spital în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, coliziune produsă sâmbătă pe centura ocolitoare a municipiului Caracal.

Potrivit ISU Olt, au fost transportaţi de către echipajul SMURD la Centrul urgenţe Caracal un bărbat în vârstă de 34 de ani, care a suferit un traumatism la membrul inferior, o minoră de 4 ani cu atac de panică, o altă minoră de 9 ani cu traumatism la membrul inferior stâng, plagă la pometele stâng, toţi din comuna Bucovăţ, judeţul Dolj.

De asemenea, o femeie (mama copiilor) care prezenta traumatism la maxilarul inferior, dar şi un minor de 2 ani cu atac de panică au fost preluaţi de echipajul SAJ şi transportaţi la Centrul primiri urgenţe Caracal.

Un bărbat în vârstă 50 ani, şoferul celui de-al doilea autoturism, fără urmă de traumă, nu a necesitat îngrijiri medicale.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: copii persoane spital accident
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close