Antena 3 CNN Actualitate Cinci poliţişti de la Brigada Rutieră au salvat-o pe tânăra sechestrată în portbagajul unei maşini în flăcări şi l-au prins pe iubitul ei

Cinci poliţişti de la Brigada Rutieră au salvat-o pe tânăra sechestrată în portbagajul unei maşini în flăcări şi l-au prins pe iubitul ei

Cinci poliţişti de la Brigada Rutieră a Capitalei au salvat-o pe tânăra sechestrată în portbagajul unei maşini în flăcări şi l-au prins pe iubitul ei care încerca să o omoare.

Cinci poliţişti de la Brigada Rutieră au salvat-o pe tânăra sechestrată în portbagajul unei maşini în flăcări şi l-au prins pe iubitul ei
Sursa foto: Facebook | Sindicatul Europol
de Alin Tarnovschi    |    06 Feb 2023   •   14:31

"O femeie a fost salvată cu câteva minute înainte să moară, cuprinsă de flăcări

Pe fondul consumului de alcool și a substanțelor interzise, pornind de la o ceartă cu privire la o datorie de 1500 lei, iubitul unei tinere, la ora 04:00 dimineața, a agresat-o, a introdus-o în portbagajul autoturismului său și a condus până în apropierea unui teren viran de lângă București unde a oprit și a aprins focul în interiorul mașinii cu scopul evident de a o ucide și de a ascunde urmele infracțiunii.

După apelul tinerei la 112, care se afla în portbagaj, imobilizată, fără a exista informații cu privire la direcția în care se deplasează, polițiștii rutieri Victor, Ion și Constantin din cadrul Brigăzii Rutiere, au intuit traseele pe care ar putea să le folosească agresorul și la foarte scurt timp au identificat autoturismul în cauză. Acesta ardea pe un câmp.

Au intervenit prompt, chiar dacă exista riscul producerii unei explozii, s-au expus și au forțat portbagajul unde se afla victima. Au reușit să o scoată la timp înainte ca flăcările să cuprindă și partea din spate a autoturismului și chiar au reușit stingerea focului din habitaclul mașinii, folosind extinctoare.

Citeşte şi: Un bărbat a răpit o femeie, în București, a băgat-o în portbagaj și a încercat să îi dea foc, la marginea cartierului Sălăjan

Dincolo de salvarea vieții femeii, alți doi polițiști rutieri care au insistat cu căutările în proximitatea locului unde a fost incendiat autoturismul, Mihai și Marius, tot din cadrul Brigăzii Rutiere, l-au reperat pe agresor, care era pe jos în apropierea unei stații de carburanți. După ce l-au interceptat și-au dat seama că este bărbatul căutat. L-au supus testării cu etilotestul și drug testul, iar confirmarea a venit pe loc. Avea o concentrație alcoolică în aerul expirat de 0,31 mg/l și rezultatul a ieșit POZITIV la cocaină.

Mâine este ședința de acordare a majorării de lucrări de excepție la nivelul IGPR și sperăm că printre pile și mulți șefi, își vor face loc și cei 5 colegi care s-au mobilizat exemplar și au salvat viața unei femei. Multe aprecieri din partea noastră pentru Victor, Ion, Constantin, Mihai și Marius, mai ales pentru că majoritatea dintre ei sunt la început de carieră dar cu toate acestea, nimeni și nimic nu i-a împiedicat să acționeze exemplar, în cel mai profesionist mod posibil. Felicitări băieți!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook - Sindicatul Europol.

O femeie a fost salvată cu câteva minute înainte să moară, cuprinsă de flăcări Pe fondul consumului de alcool și a...

Publicată de Sindicatul Europol pe Luni, 6 februarie 2023

×
Parteneri
Ce date personale colectează TikTok de la români
x close