Antena 3 CNN Actualitate Cinci tineri maramureşeni au fost reţinuţi pentru trafic de droguri

Cinci tineri maramureşeni au fost reţinuţi pentru trafic de droguri

Cinci tineri maramureşeni au fost reţinuţi pentru trafic de droguri
Sursa foto: Foto: guardian.co.uk
de S.T.    |    21 Mar 2012   •   13:04

Poliţiştii maramureşeni au destructurat o grupare infracţională axată pe trafic de droguri de risc. Membrii grupării au fost descoperiţi în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Cluj Napoca - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Maramureş, informează Agerpres.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, Gabriela Liahovici, gruparea infracţională era constituită încă din anul 2011. Poliţiştii au întreprins şase percheziţii domiciliare şi trei percheziţii auto cu ocazia cărora au fost descoperite şi ridicate în vederea cercetărilor 300 grame de cannabis.

De asemenea, au mai fost ridicate în vederea cercetării trei autoturisme şi alte obiecte care au legătură cu cauza. Poliţiştii au stabilit faptul că drogurile proveneau din Franţa şi au fost introduse în ţară ilegal, de către unul din membrii grupării infracţionale. Alţi membri se ocupau cu depozitarea, vânzarea şi consumul de cannabis.

Procurorul D.I.I.C.O.T. - B.T. Maramureş a dispus punerea în executare a cinci mandate de aducere. Trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi Tribunalului Maramureş cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, introducere în ţară a unor droguri de risc şi deţinerea în vederea consumului de droguri de risc, cei în cauză riscând pedepse cuprinse între 2 - 20 de ani închisoare şi interzicerea unor drepturi.


×
Subiecte în articol: trafic de droguri Maramureș cannabis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close