Antena 3 Actualitate Cinci vrăjitoare din Piteşti au fost arestate preventiv

Cinci vrăjitoare din Piteşti au fost arestate preventiv

de S.T.    |    08 Oct 2015   •   09:54
Cinci vrăjitoare din Piteşti au fost arestate preventiv

Cinci vrăjitoare din Piteşti au fost arestate preventiv în urma mai multor descinderi care vizau mai multe persoane suspectate de înşelăciune şi şantaj.

Anchetatorii spun că acestea au terorizat peste 30 de persoane, pe care le contactau telefonic sau pe internet ca să le promită că le ajută să-şi rezolve diverse probleme personale.

În cazul în care respectivii nu plăteau pentru "servicii", apropiaţii lor erau ameninţaţi cu moartea.

 

Poliţiştii au găsit la casele infractorilor 27.000 de dolari, 5.000 de euro, 1.500 de lei, 11 telefoane mobile şi 40 de carduri bancare. Vrăjitoarele şi clarvăzătorii îşi racolau victimele prin anunţuri pe internet şi, în schimbul unor sume mari de bani, le promiteau că le rezolvă diverse probleme de sănătate.

12 persoane au fost duse la audieri în dosarul cu un prejudiciu de 200.000 de lei. Câţiva dintre cei săltaţi au mai fost cercetaţi pentru clonări de carduri bancare.

 

×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close