Antena 3 CNN Actualitate Cincisprezece persoane, la spital cu toxiinfecţie după ce au mâncat la un restaurant din Păltiniş

Cincisprezece persoane, la spital cu toxiinfecţie după ce au mâncat la un restaurant din Păltiniş

Cincisprezece persoane, la spital cu toxiinfecţie după ce au mâncat la un restaurant din Păltiniş
04 Iul 2015   •   21:28

Cincisprezece persoane, între care patru copii, au fost transportate la spital, sâmbătă, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat la un restaurant din staţiunea Păltiniş, judeţul Sibiu, iniţial şapte oameni solicitând intervenţia echipajelor medicale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Diana Lazar, a declarat, sâmbătă că, în total, unsprezece adulţi şi patru copii au avut simptome de toxiinfec?ie alimentară, după ce au mâncat la un restaurant din staţiunea Păltiniş.

Starea pacienţilor este stabilă, sunt conştienţi, ei fiind transporta?i la spital pentru mai multe investiga?ii.

Diana Lazăr a precizat că adulţii au ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe al Spitalului Judeţean Sibiu, în timp ce copiii, la Spitalul de Pediatrie din oraş.

Ea nu a putut preciza dacă toţi turiştii sunt din Arad, aşa cum se ştia iniţial despre şapte dintre aceştia.

Echipe de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului şi de la Direcţia de Sănătate Publică Sibiu s-au deplasat la restaurantul din Păltiniş, unde mâncat turiştii, pentru a lua probe din alimente, dar şi de la angajaţi. 

Iniţial, reprezentanţii ISU Sibiu au anunţat că şapte persoane, între care trei copii, din judeţul Arad, au suferit, sâmbătă, o toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat la un restaurant din staţiunea Păltiniş, judeţul Sibiu, mai multe echipaje medicale intervenind pentru a le acorda primul ajutor.


×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close