Antena 3 CNN Actualitate Cine a fost Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Era un om bogat și foarte influent

Cine a fost Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Era un om bogat și foarte influent

Cine a fost Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Era un om bogat și foarte influent
de S.T.    |    22 Mai 2016   •   22:20

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminică seara, în urma unui grav accident de maşină pe un drum din judeţul Ilfov.

Dan Alexandru Condrea a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti in 1999 si are un MBA la Academia de Studii Economice. A devenit apoi patronul Hexi Pharma, companie despre care Euractiv afirma ca a fost infiintata de tatal sau, Virgiliu Condrea, fost presedinte al Colegiului Farmacistilor - Filiala Bucuresti, si de Ion Mateescu, inspector general la Directia Farmaceutica inainte de 1989 iar ulterior, primul secretar al Colegiului Farmacistilor din Romania. Mateescu ar fi iesit in firma in 1996, in locul sau venind in Dan Condrea, scrie stirileprotv.ro.

Numele omului de afaceri a mai fost legat de Catalin Tolontan de alte 5 firme active in Romania - Ochmed SRL, Signum Service SRL, Health Services Company SRL, Medical Cleaning SRL – si de un off-shore inregistrat in Cipru, CPS Chemical & Pharmaceutical Solution Ltd.. Prin acest off-shore el ar fi controlat pana in 2011 laboratorul Unilab, care a emis avize conform carora produsele Hexi erau conforme. De altfel, pana in 2007 Unilab se numea Depomed CD - de la Condrea Dan.

×
Subiecte în articol: Dan Condrea Hexi Pharma
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close