Antena 3 CNN Actualitate Cine a pus mâna pe averea Ceauşeştilor din sediul fostului Comitet Central

Cine a pus mâna pe averea Ceauşeştilor din sediul fostului Comitet Central

Cascadorii de la Buftea s-au aflat în prima linie în timpul evenimentelor din decembrie care au dus la prăbuşirea regimului Ceauşescu. Printre cei care au acţionat după 22 decembrie 1989, în fostul Comitet Central al Partidului Comunist Român, se numără şi regretatul Nelu Crăciun, cel care a organizat paza etajelor I şi II din clădirea-simbol a comunismului românesc

Cine a pus mâna pe averea Ceauşeştilor din sediul fostului Comitet Central
22 Dec 2019   •   07:58

Despre implicarea regizorului Sergiu Nicolaescu în desfăşurarea evenimentelor din decembrie 1989 s-au scris volume întregi. Umăr la umăr cu prolificul cineast au stat şi componenţii echipei de cascadori pe care regizorul a înfiinţat-o la Buftea. Cei mai mulţi dintre aceştia au acţionat în acele zile în clădirea fostului Comitet Central al Partidului Comunist Român.

Printre ei s-a numărat şi regretatul Nelu Crăciun, cel care s-a aflat acolo între 22 şi 25 decembrie, fiind chiar omul care a organizat paza etajelor I şi II. „Weekend Adevărul“ publică astăzi mărturiile pe care cascadorul i le-a încredinţat colegului său Ştefan Brandeş-Lăţea cu privire la controversatele evenimente pe care le-a trăit.

Continuarea pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ceauşescu partidul comunist
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close