Antena 3 CNN Actualitate Cine e cel mai bogat om din lume. Averea lui crește cu 13 miliarde de dolari într-o singură zi!

Cine e cel mai bogat om din lume. Averea lui crește cu 13 miliarde de dolari într-o singură zi!

Fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, are o avere uriașă și continuă să facă bani. Averea lui a crescut luni cu 13 miliarde de dolari, acesta fiind cel mai mare salt pentru o persoană, într-o singură zi, de la crearea indicelui Bloomberg Billionaires.

Cine e cel mai bogat om din lume. Averea lui crește cu 13 miliarde de dolari într-o singură zi!
Sursa foto: Pixabay.com
21 Iul 2020   •   15:50

Acțiunile Amazon.com Inc. au crescut cu 7,9%. Jeff Bezos este în prezent cea mai bogată persoană din lume. Averea sa a crescut cu 74 de miliarde de dolari în 2020, la 189,3 miliarde de dolari.

Mackenzie Bezos, fosta soție a lui Jeff Bezos, a câștigat 4,6 miliarde de dolari și este acum a 13-a cea mai bogată persoană din lume.

Mark Zuckerberg, directorul executiv al Facebook, a adăugat aproape 15 miliarde de dolari la averea sa în acest an.

Jeff Bezos s-a îmbogățit cu miliarde de dolari, datorită pandemiei de coronavirus

Amazon este una dintre puținele companii avantajate în urma pandemiei de coronavirus, deoarece oamenii blocați în case recurg la cumpărăturile online mai mult ca niciodată.

Cine e Jeff Bezos, fondatorul Amazon

Bezos este un antreprenor american, fondator și CEO al companiei Amazon.com, Inc..După absolvirea Princeton University în 1986, Bezos a lucrat pe Wall Street în domeniul computer science. Apoi a lucrat pentru o rețea de comerț internațional a unei companii numite Fitel.

Ulterior, Jeff Bezos a lucrat pentru Bankers Trust, companie la care a devenit vice-președinte. Apoi a lucrat pentru D. E. Shaw & Co. ca specialist în computer science.

În 1994, Jeff Bezos s-a mutat în Seattle, oraş al informaticienilor, unde împreună cu doi programatori a început să lucreze la ceea ce avea să devină site-ul de comerţ electronic Amazon.com.

×
Subiecte în articol: Jeff Bezos avere
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close