Antena 3 Actualitate Cine e în spatele întregii operațiuni de suprimare a Antena3? Mihai Gâdea: „Îl vom acționa în judecată și îi vom cere despăgubiri uriașe”

Cine e în spatele întregii operațiuni de suprimare a Antena3? Mihai Gâdea: „Îl vom acționa în judecată și îi vom cere despăgubiri uriașe”

de S.T.    |    27 Feb 2016   •   22:16
Cine e în spatele întregii operațiuni de suprimare a Antena3? Mihai Gâdea: „Îl vom acționa în judecată și îi vom cere despăgubiri uriașe”

„Priviți ce a scris Băsescu Traian pe Facebook! V-am spus din prima zi că nu e vorba de restituirea unor clădiri, ele erau ale statului din 2014, CI AICI E VORBA DE DESFIINȚAREA CELUI MAI URMĂRIT POST DE ȘTIRI ȘI A ALTOR 4. Dovada e și instigarea de mai jos a inculpatului Băsescu. Cred că ne e limpede cine e în spatele întregii operațiuni de suprimare a Antena3! Eu cumpăr doar de la cei care își fac reclama la Antena3.
Îl vom acționa în judecata și îi vom cere despăgubiri uriașe și lui și tuturor celor care au postat mesaje similare. Nici un om politic din lume nu a instigat împotriva cuiva care plătește anual 40.000.000 de euro taxe, ce să mai spui despre un fost președinte?!?”, a scris Mihai Gâdea, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

 
Priviți ce a scris Băsescu Traian pe Facebook! V-am spus din prima zi că nu e vorba de restituirea unor clădiri, ele...

Posted by Mihai Gadea on 27 Februarie 2016

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close