x close

Cine e pianistul german care și-a anulat concertele pentru a participa la protestul din București, de pe 10 august

06 Aug 2019   •   16:45
Cine e pianistul german care și-a anulat concertele pentru a participa la protestul din București, de pe 10 august foto- Pexels

Pianistul german Davide Martello a anunțat pe pagina lui de Facebook că și-a anulat următoarele concerte pe care le avea în Germania fiindcă pe data de 10 august vrea să participe la protestul din București. 

"Îmi pare rău că sunt nevoit să anulez următoarele concerte în Germania. Va fi o mare demonstraţie pe 10 august la Bucureşti împotriva corupţiei din România. Anul trecut, la aceeaşi demonstraţie paşnică, Jandarmeria a folosit gaze lacrimogene împotriva propriului popor şi vreau să-i ajut de data aceasta în aşa fel încât să se ascundă în spatele pianului meu în caz că Jandarmeria va folosi din nou gaze", a scris artistul pe Facebook.

Pianistul a fost în țara noastră și anul trecut, când a avut loc manifestația violentă din Piața Victoriei. Davide Martello a susținut un concert. 

El e cunoscut pentru faptul că și-a luat pianul cu el și a mers să cânte în zone diverse zone de conflict, cum ar fi în Piaţa Taksim din Istanbul, la Battaclan, în Euromaidanul din Kiev sau în Afghanistan.

Citeşte mai multe despre:

german Bucuresti 10 august
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati