Antena 3 CNN Actualitate Cine era Doru Morcovescu, milionarul din Ploiești care și-a pus capăt zilelor în propriul hotel

Cine era Doru Morcovescu, milionarul din Ploiești care și-a pus capăt zilelor în propriul hotel

Doru Morcovescu, patronul hotelului Prahova din Ploiești, și-a pus capăt zilelor noaptea trecută.

Cine era Doru Morcovescu, milionarul din Ploiești care și-a pus capăt zilelor în propriul hotel
Sursa foto: Facebook / Alexandra Morcovescu
de Laura Dinu    |    Cristi Georgescu    |    30 Dec 2022   •   12:14

Potrivit surselor Antena 3 CNN, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit de unul dintre angajații hotelului care a și dat alarma ulterior. 

Din primele informații, se pare că omul de afaceri a fost găsit fără suflare în baia apartamentului său din incinta unității hoteliere. Acesta era spânzurat de calorifer. 

Patronul locuia chiar în hotelul pe care îl deținea și era cunoscut cu tulburare depresivă. Mai mult decât atât, acesta urma și medicație pentru această afecțiune, spun sursele citate. 

Potrivit apropiaților, bărbatul nu ar fi avut datorii și nici motive din pricina cărora să nu își mai dorească să trăiască.  

”Cutremurați în adâncul sufletului nostru, la acest sfârșit de an, vă aducem cumplita veste a plecării dintre noi, la cele veșnice a tatălui nostru, Dorulet Morcovescu.  

Va anunțăm cu adâncă durere și profund regret că cel care a fost iubitul nostru tată și soț, Dorulet Morcovescu, a plecat dintre noi, după o viață de muncă și devotament.  

A fost un om vesel, cald, generos cu cei din jur, săritor, cu o putere de muncă uluitoare, un om care știa să se bucure de viață și să-i facă fericiți pe cei din jurul lui. În aceste clipe de grea cumpănă, îi aducem un ultim omagiu.  

Durerea pe care o resimțim, în aceste momente, este nemărginită și de nedescris în cuvinte, neputința fiind singurul sentiment care a pus stăpânire pe familia noastră. Dumnezeu să-l așeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit şi prețuit. 

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, a scris familia pe o rețea socială.  

În 2013 se afla în Top Forbes

Doru Morcovescu avea 60 de ani şi deținea mai multe hoteluri și localuri în Ploiești şi Slănic Prahova. 

În 2013, omul de afaceri se afla în Top Forbes, fiind al 8-lea miliardar din acest clasament. 

Averea lui Doru Morcovescu a fost estimată la 13 milioane euro, acesta aflându-se pe locul 273 in clasamentul general, cu afaceri în turism și imobiliare. 

×
Subiecte în articol: Doru Morcovescu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close