Antena 3 Actualitate Cine este Alina Maria Binder, logodnica Prințului Nicolae

Cine este Alina Maria Binder, logodnica Prințului Nicolae

21 Aug 2017   •   11:02
Cine este Alina Maria Binder, logodnica Prințului Nicolae
Sursa foto: Foto: Facebook/Nicholas De Roumanie Medforth-Mills

Prințul Nicolae și-a anunțat în cursul zilei de luni logodna cu iubita sa Alina Maria Binder. Cei doi au fost surprinși prima dată împreună, în 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orléans.

„Nicolae a fost însoțit de o tânără brunetă a cărui identitate nu este dezvăluită în informațiile publicate de Casa Regală a Franței. Ea a fost prezentă alături de Nicolae atât la slujba religioasă a botezului, cât și la recepția de după, singura mențiune fiind că este prietena acestuia. (…) Prințul Jean de Orléans, Duce de Vendôme, numit de asemenea Jean d’Orléans, este al doilea fiu al lui Henri, Conte de Paris, Duce de Franța șeful Casei de Orléans și a Ducesei Marie Therese de Württemberg. Printre invitații de seamă la acest eveniment s-au mai numărat prințul Arenberg al Belgiei și prințesa Isabelle din Liechtenstein. Născut pe 2 iunie, prințul Joseph, al patrulea copil al lui Jean d’Orléans și al Philomenei, a fost botezat la biserica Saint-Pierre de Dreux.”, scria presa vremii la data respectivă.

Alina Maria Binder și Prințul Nicolae se cunoșteau însă de ceva vreme. În 5 septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe Principele Nicolae cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii, conform site-ului Asociaţiei Curtea Veche. Aflăm, totodată, că a participat la Maratonul Regal din 10 mai 2015 de la Palatul Elisabeta, condus de Principele Nicolae.

Alina Binder este cunoscută în lumea mondenă ca fiind fosta iubită a lui Sebastian Blaga, fiul fostului copreşedinte al PNL, Vasile Blaga.

De cealaltă parte, Prințul Nicolae a fost dezmoștenit în luna august 2015. El a fost exlus din linia dinastică, potrivit unui comunicat a fost dat publicităţii de reprezentanţii Casei Regale în care se anunţa decizia. Nu a fost însă dat un motiv clar, dar se lăsa de înţeles că stilul de viaţă al lui Nicolae ar fi dus la luarea deciziei. 

S-a vorbit atunci că Regele Mihai a luat această decizie deoarece Nicolae ar fi lăsat-o însărcinată Nicoleta Cîrjan, dar că nu a droit să recunoscă copilul și acest lucru l-a supărat pe bunicul său. Nepotul regelui a negat de fiecare data faptul că ar fi tatăl fiului Nicoletei și chiar a cerut în instanță efectuarea unui test de parternitate, lucru pe care tânăra mamă l-a refuzat.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close