Antena 3 CNN Actualitate Cine este Loredana Radu, avocata urmărită în dosarul lui Onțanu. Trei lucruri pe care nu le știai despre ea

Cine este Loredana Radu, avocata urmărită în dosarul lui Onțanu. Trei lucruri pe care nu le știai despre ea

Cine este Loredana Radu, avocata urmărită în dosarul lui Onțanu. Trei lucruri pe care nu le știai despre ea
23 Mar 2016   •   19:22

Avocata Loredana Radu, implicată în dosarul în care a fost reținut miecuri primarul sectorului 2, Neculai Onțanu, este în Baroul București și este apărătoarea fostului premier Victor Ponta, în dosarul privind complexurile Turceni și Rovinari.

Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat, potrivit DNA.

Totodată, potrivit Antena 3, Loredana Radu este și nepoata fostului vicepremier Gabriel Oprea.

În plus, același avocat Loredana Radu mai este și reprezentantul juridic al firmelor lui Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea.

Primarul sectorului 2, Neculai Onțanu, a fost reținut miercuri de DNA, pentru mită. Potrivit informațiilor oferite de procurori, edilul ar fi luat șpagă un teren pe care l-ar fi trecut pe numele avocatei Radu.

Avocata Loredana-Claudia Radu, avocat în cadrul Baroului București, este suspectată de complicitate la luare de mită și spălare de bani, potrivit unui comunicat al Direcției Naționale Anticorupție.

Informațiile au fost prezentate miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close