Antena 3 CNN Actualitate Cine este românca ucisă cu bestialitate la Londra

Cine este românca ucisă cu bestialitate la Londra

Cine este românca ucisă cu bestialitate la Londra
05 Ian 2018   •   12:03

Românca ucisă pe 3 ianuarie pe o stradă din Londra, în apropierea unei grădiniţe, este Elisabeta Lăcătuşu, o vasluiancă stabilită de mai mulţi ani în Marea Britanie. Suspectul crimei este un fost iubit al femeiei, un bărbat originar tot din Vaslui, cunoscut cu antecedente penale pentru infracţiuni cu violenţă, spun rudele femeii.

Moartea tragică a Elisabetei Lăcătuşu este deplânsă de rude şi apropiaţi. Mamă a trei fete, femeia era divorţată de mai mulţi ani şi se stabilise in Londra unde lucra într-un restaurant. Apropiaţii spun că Elisabeta Lăcătuşu, plecase din Vaslui pentru a scăpa de sărăcie, să-şi facă un rost şi să asigura un trai mai bun fiicelor sale, pe care şi le luase cu ea în Londra. Apropiaţii familiei mai spun că Elisabeta Lăcătuşu a avut o relaţie cu un alt vasluian stabilit în Londra, Genu Armeanu, însă s-a despărţit de acesta, pe fondul neînţelegerilor. Bărbatul nu s-a împăcat însă cu despărţirea. Cu câteva zile înainte de crimă, acesta comentase la una dintre fotografiile postate de Elisabeta pe Facebook: ”Frumoasa mea iubită”, scrie adevarul.ro.

O româncă în vârstă de 44 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit pe o stradă din Londra chiar de fostul iubit, un bărbat de 45 de ani din Vaslui.

Femeia se întorcea de la muncă atunci când a fost atacată de agresorul înarmat cu un cuțit pe o stradă din Ilford. Vasluianul a aflat că Elisabeta avea o relație cu patronul restaurantului la care lucra.

Primii polițiști care au ajuns la fața locului au văzut cum Elisabeta era înjunghiată de zeci de ori în abdomen și avea gâtul tăiat.

Medicii care au ajuns în scurt timp nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața româncei.

×
Subiecte în articol: crima Londra
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close