Antena 3 CNN Actualitate Cine este schiorul care a accidentat grav un copil, la Sinaia. Copilul a suferit un traumatism la coloană

Cine este schiorul care a accidentat grav un copil, la Sinaia. Copilul a suferit un traumatism la coloană

Poliţiştii l-au identificat pe schiorul care a accidentat joi un copil pe pârtia de schi din Sinaia şi care a fost transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la un spital în Capitală.

Cine este schiorul care a accidentat grav un copil, la Sinaia. Copilul a suferit un traumatism la coloană
Sursa foto: Foto: Pixabay
03 Ian 2020   •   08:35

Este vorba de un tânăr de 23 de ani din Sinaia.

Poliţia staţiunii Sinaia a informat că joi, în jurul orelor 14.40, a fost sesizată de un lucrător Salvamont Prahova cu privire la faptul că un copil s-a accidentat la schi, pe pârtia Variantă din masivul Bucegi.

Citește și:  Dosar penal pentru schiorul care a lovit un copil pe pârtie, la Sinaia. În ce stare este acum băiatul accidentat

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că un minor în vârstă de 10 ani, care schia însoţit de tatăl său, ar fi fost accidentat în mod neintenţionat, de o persoană de sex masculin care schia în spatele acestuia.

Persoana în cauză s-ar fi oprit să se intereseze de starea minorului, însă la momentul sosirii poliţiştilor la locul accidentului schiorul nu mai era prezent, identitatea acestuia nefiind stabilită.

Incidentul a avut loc la Cota 2.000 pe pârtia din Sinaia, copilul suferind un traumatism la coloană, după cum a declarat Daniel Banu, şef-serviciu la Salvamont Prahova.

Salvatorii i-au acordat primul ajutor copilului, care a fost transportat la Cota 1.400, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus de urgenţă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

×
Subiecte în articol: Sinaia
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close