Cine este sexy PSD-ista din Camera Deputaților

de D.G.    |    13 Dec 2016   •   12:30
Cine este sexy PSD-ista din Camera Deputaților

Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani) este cea mai tânără PSD-istă din Camera Deputaților. Pe tânără o recomandă pozele extrem de sexy, pe care și le-a șters de pe Facebook după alegerile de duminică, potrivit stirilekanald.ro.

Alexandra Corina Bogaciu a fost prima candidată pe lista PSD Ilfov și a intrat fără probleme în Parlament. Proaspăta deputată are studii medii. A absolvit un colegiu tehnic, la secția „matematică-informatică” și locuiește în Voluntari.

sursa foto:Facebook

Alexandra Corina Bogaciu este nepoata lui florentin pandele și a fost recomandată de colegii din PSD ca fiind director marketing la o companie din România. Corina a lucrat ca operator calculator la firma de familia a tatălui său, Ion Bogaciu, specializată în copertine și materiale textile.

Ion Bogaciu este vărul lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul edilului de la București, Gabriela Firea. Bogaciu este și nașul de botez al lui Pandele, care s-ar fi creștinat ortodox în urmă cu 15 ani. El a fost viceprimarul Voluntariului, iar în prezent este consilierul aceleiași localități.

Parteneri
sati
x close