Antena 3 CNN Actualitate Cine este șoferul TIR-ului implicat accidentul crunt din Ialomița. Detaliul crunt a ieșit acum la iveală

Cine este șoferul TIR-ului implicat accidentul crunt din Ialomița. Detaliul crunt a ieșit acum la iveală

Cine este șoferul TIR-ului implicat accidentul crunt din Ialomița. Detaliul crunt a ieșit acum la iveală
07 Oct 2019   •   16:29

Ilie Ștefan Viorel este șoferul TIR-ului implicat în accidentul grav din Ialomița, de sâmbătă dimineață. Nu se știe ce s-a întâmplat cu bărbatul astfel încât a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit în plin un microbuz. A omorât nouă oameni și s-a stins și el din viață.

Şoferul de TIR implicat în accidentul grav din Ialomiţa, soldat cu 10 morţi, a oprit cu trei kilometri înainte de a intra pe contrasens. Bărbatul s-a oprit la popasul din comuna Malu pentru a-şi cumpăra o cafea. El venea de la Târgu Jiu, unde plecase vineri, la ora 16.00, şi urma să ajungă la Ciulniţa, la câţiva kilometri distanţă de locul nenorocirii. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Şoferul de TIR implicat în accidentul cumplit din Ialomiţa ar fi oprit... Accident cu patru victime pe Defileul Jiului Psiholog, despre accidentul înfiorător de pe DN2 A: Firmele îi obligă ...     Informaţia vine de la ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a declarat că nu crede că şoferul a provocat accidentul din cauza oboselii. Pe de altă parte, a fost recuperat tahograful TIR-ului, care este destul de avariat, dar experţii încearcă să recupereze datele pentru a putea stabili kilometrii parcurşi, viteza de deplasare, dar şi perioadele de odihnă, atunci când şoferul a oprit pe traseu. de asemenea, ministrul a mai menţionat, într-o intervenţiei la DIGI TV, că în zona unde s-a produs accidentul existau marcaje rutiere, dar şi o bună vizibilitate/ Răzvan Cuc a promis şi noi măsuri pentru a preveni astfel de accidente pe viitor, scrie Adevărul.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close