Antena 3 CNN Actualitate Cine este soţul Dianei Șoșoacă și ce avere are Silvestru Șoșoacă

Cine este soţul Dianei Șoșoacă și ce avere are Silvestru Șoșoacă

Cu toate că Diana Șoșoacă a devenit destul de repede una dintre cele mai cunoscute figuri din Parlamentul României, despre soțul său se știu foarte puține lucruri. Jurnaliștii au reușit, însă, să afle câteva detalii după ce aceasta a ajuns demnitar.

Cine este soţul Dianei Șoșoacă și ce avere are Silvestru Șoșoacă
Sursa foto: femeide10.ro
de Gabriel Dano    |    13 Dec 2021   •   21:15

Diana Șoșoacă este căsătorită cu Dumitru-Silvestru Șoșoacă, angajat la o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management. Deși cei doi soți par a fi pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește poziția față de pandemia de Covid-19, diferența dintre ei în privința veniturilor este uriașă.

Căsătoria cu Silvestru Șoșoacă este al treilea mariaj al avocatei. Potrivit declarației de avere a demnitarului, din 2020, soțul Dianei Șoșoacă lucrează pentru o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.

Venitul anual declarat al lui Silvestru Șoșoacă este de doar 28.000 de lei, având poziția de ”șef de tură”. Diana Șoșoacă are însă un venit anual de 250.000 de lei la cabinetul de avocatură. Lunar, soțul senatorului câștigă, în medie, 2.300 de lei, în vreme ce parlamentara primește, tot în medie, circa 20.000 de lei.

Din declarația de avere a senatoarei mai reiese că aceasta ar deţine mai multe terenuri şi locuinţe, obiecte de artă moştenite din familie, dar şi conturi bancare în care se află aproximativ 15.000 de euro.

La capitolul ”terenuri”, Şoşoacă deţine un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi trei terenuri intravilane în Vâlcea şi Dâmbovița. Avocata mai are două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul Opel Corsa, care a fost cumpărat în 2015.

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close