Antena 3 CNN Actualitate Cine l-a denunţat pe Sorin Oprescu

Cine l-a denunţat pe Sorin Oprescu

Cine l-a denunţat pe Sorin Oprescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Sep 2015   •   11:40
Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat că dosarul în care Sorin Oprescu este cercetat de DNA pentru luare de mită nu a fost deschis în urma denunţului unei singure persoane, ci au fost plângeri depuse de două persoane fizice.

Ea a precizat că persoana care i-a dat bani lui Sorin Oprescu sâmbătă nu se numără printre cele care au făcut plângerile. Mai mult, persoana respectivă nu are calitatea de denunţător, ci de suspect, şi se află în arest la domiciliu.
   
"Dosarul a fost deschis în primăvara acestui an, ca urmare a unor plângeri formulate de persoane fizice, nu a fost o sesizare venită de la serviciile de informaţii, nu a fost o sesizare din oficiu, ci două persoane fizice au depus o plângere, dacă nu mă înşel la sfarşitul lunii martie. Dosarul a fost deschis ca urmare a acestor, altele decât persoana care în seara de 5 septembrie a oferit banii primarului. Persoana care a oferit această sumă de bani nu are calitatea de denunţător, ci de suspect. El a fost propus cu măsura arestării la domiciliu ieri, măsură care a fost şi aprobată de instanţa de judecată, deci în prezent este în arest la domiciliu", a afirmat procurorul şef al DNA.

Citiţi şi: Laura Codruţa Kovesi, reacţie în cazul lui Sorin Oprescu. "Procedural nu a fost flagrant"

Citiţi şi: Când a deschis DNA ancheta în cazul lui Sorin Oprescu

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu Laura Codruta Kovesi DNA
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close