Antena 3 CNN Actualitate Cine nu are bilete, să-şi cumpere! La Bucureşti, se anunţă o vară ROCK!

Cine nu are bilete, să-şi cumpere! La Bucureşti, se anunţă o vară ROCK!

Cine nu are bilete, să-şi cumpere! La Bucureşti, se anunţă o vară ROCK!
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    09 Mar 2012   •   22:06
Cine nu are bilete, să-şi cumpere! Anul acesta românii au de unde să aleagă în materie de concerte. De la ritmuri latino până la rock. E drept că, în unele cazuri, trebuie să vă apucaţi deja să strângeţi bani.

Guns'n Roses. Roxette. Red Hot Chilly Peppers
. Scenele din România au lipici la trupele mari şi în 2012. La Bucureşti, se anunţă o vară ROCK!

The Cult, Faith No More şi, cap de afiş, Guns N' Roses revin în România, în cadrul unui eveniment ce se va întinde pe 3 zile, la Romexpo. Preţul biletelor nu a fost anunţat. Dar, anul trecut, nu a depăşit 300 de lei.

Pe 19 iulie, fanii Roxette care-şi ascultă inima se vor duce la Cluj. După ce, anul trecut, a adunat peste 15.000 de fani, la concertul din Bucureşti, trupa le acordă o şansă şi ardelenilor.

Placebo revin şi ei, în România. Pe 6 august, trupa va concerta pe stadionul Iolanda Balaş Söter din Bucureşti. Veniţi pentru a treia oară la noi, britanicii promit publicului un show de excepţie.

Red Hot Chili Peppers sunt capul de afiş anul acesta. Trupa va concerta pe Naţional Arena, în Bucureşti, în cadrul turneului de promovare al celui mai nou album , "I'm with you". Pe 31 august, legendara trupă va fi alături de zeci de mii de fani, într-un show incendiar. 

Primăvara aparţine însă ritmurilor latino. La patru ani de la ultima vizită în România, David Bisbal revine la Bucureşti. Pe 22 aprilie, doamnele vor umple, cu siguraţă, Sala Palatului, unde nebunia, începe cu "Buleria".

Chiar dacă în vara anului trecut, pe scena Sălii Palatului, Enrico Macias şi publicul său de la Bucureşti şi-au cântat "Adio", reciproc, cântăreţul francez de origine algeriană, a revenit în România, iar maratonul concertelor, începe cu el, chiar din această seară, pe scena Sălii Palatului. Artistul celebrează împlinirea a 50 de ani de carieră muzicală.






×
Subiecte în articol: bilete concerte
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close