Antena 3 CNN Actualitate Cine se află de fapt în spatele ascensiunii generalului Coldea

Cine se află de fapt în spatele ascensiunii generalului Coldea

Cine se află de fapt în spatele ascensiunii generalului Coldea
16 Ian 2017   •   11:04

Scandalul suspendării lui Florian Coldea de la conducerea operativă a Serviciului Român de Informații, ca urmare a dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiță, scoate la lumină informații și legături controversate. Șeful operativ al SRI ar fi ajuns în serviciul intern de securitate ca urmare a legăturilor pe care le-a avut cu întemeietorul Brigăzii Antiteroriste din SRI, generalul Dan Gheorghe, unul dintre oponenții lui Virgil Măgureanu.

După perindarea pe la vârful mai multor structuri de forță ale statului, Dan Gheorghe a intrat în afaceri private și a condus, ani de zile, firmele lui Nicolae Dumitru, zis “Niro”. O altă firmă la care a deţinut părți sociale Dan Gheorghe a dotat, în mai multe rânduri, Direcția Națională Anticorupție, principalul beneficiar al informaţiilor SRI din ultimii ani, cu aparatură de interceptare și filaj. Fiul lui Dan Gheorghe este un avocat din Baroul București. Apropiat, de asemenea, de DNA.

Florian Coldea a fost propulsat în cadrul SRI ca urmare a legăturilor sale extrem de apropiate, printre alții, cu fondatorul Brigăzii Antiteroriste din cadrul aceleiaşi instituţii, generalul Dan Gheorghe.

Continuarea, pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Florian Coldea SRI
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close