Antena 3 CNN Actualitate Cine sunt noii proprietari ai casei pierdute de Klaus Iohannis

Cine sunt noii proprietari ai casei pierdute de Klaus Iohannis

Cine sunt noii proprietari ai casei pierdute de Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Apr 2017   •   13:29

Curtea de Apel Alba Iulia a respins astăzi recursul declarat de Rodica Baștea cu privire la casa pierdută a președintelui Klaus Iohannis, iar în consecință foștii locatari ai casei au redevenit proprietari. Decizia este definitivă.

Potrivit Curţii de Apel Alba Iulia, a fost respins „ca nefondat” recursul declarat de Rodica Baştea, care cerea recunoaşterea dreptului său de moştenitor legal al soţului.

„Respinge ca nefondat recursul declarat de intimata Baştea Rodica împotriva deciziei civile nr. 993/12.10.2016 pronunţată de Tribunalul Sibiu - Secţia I Civilă în dosar civil nr. 16140/306/2009. Obligă recurenta Baştea Rodica să plătească intimatei Antonescu Elisabeta suma de 900 lei şi intimaţilor Oargă Ioan, Oargă Ioan Adrian, Oargă Ancuţa Steluţa – suma de 900 lei, cu titlu cheltuieli de judecată, în recurs”, se arată în decizia Curţii de Apel Alba Iulia.

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia a declarat că prin decizia de astăzi a magistraţilor, locatarii şi-au redobândit dreptul de proprietate.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close