Antena 3 CNN Actualitate Cine sunt şefii Poliţiei Române care şi-au făcut un ONG prin care pot primi 2 la sută din impozit

Cine sunt şefii Poliţiei Române care şi-au făcut un ONG prin care pot primi 2 la sută din impozit

Cine sunt şefii Poliţiei Române care şi-au făcut un ONG prin care pot primi 2 la sută din impozit
17 Noi 2016   •   21:52

Mai mulţi şefi din Poliţia Română fac parte dintr-o asociaţie înfiinţată în 2011, asociaţie spre care poate fi redirecţionat inclusiv 2 la sută din impozitul pe profit.

Asociaţia Clubul Inspectorilor Şefi din Poliţia Română s-a înfiinţat în 2011, înscrierea sa în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor făcându-se printr-o hotărâre a Judecătoriei Târgovişte. Potrivit prezentării din Registru, aceasta are drept scop ”promovarea, susţinerea şi consolidarea managementului în vederea creşterii imaginii şi calităţii serviciului poliţienesc, promovând profesia de poliţist, în concordanţã cu principiile de eticã şi profesionalism şi cu valorile statului de drept”. 

Preşedinte – Liviu Gabriel Dumitru – inspector şef al IPJ Hunedoara, acesta apare în discuţiile prezentate recent de Adevărul, inclusiv în varianta audio, discuţii în care Dumitru face mai multe afirmaţii despre cazul lui Traian Berbeceanu, dar şi despre dosarul unui ofiţer SRI.

Mai multe pe adevărul.ro.

×
Subiecte în articol: sefi ONG
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close