Antena 3 CNN Actualitate Cioacă a anunţat, în premieră, că vrea să dea declaraţie de inculpat în faţa instanţei

Cioacă a anunţat, în premieră, că vrea să dea declaraţie de inculpat în faţa instanţei

Cioacă a anunţat, în premieră, că vrea să dea declaraţie de inculpat în faţa instanţei
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Oct 2011   •   09:21

Poliţistul Cristian Cioacă a anunţat, în premieră, că doreşte să dea declaraţie de inculpat, la ultima înfăţişare a procesului în care este judecat pentru instigare la comiterea unor infracţiuni informatice, scrie Jurnalul Naţional.

Cioacă a refuzat, până de curând, să facă vreo declaraţie în dosarele penale deschise pe numele său. Atunci când era chemat de procurori la audieri, preciza doar că nu doreşte să declare nimic.

Versiunea pe care el a prezentat-o instanţei este însă în totală contradicţie cu faptele prezentate în actul de acuzare şi cu probele directe depuse de anchetatori la dosar.

Declaraţie Cioacă
: "Precizez că am ţinut legătura cu inculpatul Niţu Adrian, acesta mi-a comunicat faptul că descoperise încă o adresă şi informaţiile obţinute din accesarea noii adrese, însă nu-mi amintesc ca acesta să-mi fi comunicat faptul că ar restricţiona în vreun fel accesul la cele două adrese prin aplicarea unei alte parole de acces”.

Rechizitoriul DIICOT Braşov (n.r. din transcriptul unei convorbiri telefonice dintre inculpaţii Cioacă Cristian şi Niţu Adrian din data de 24.09.2007): "Adrian: «Şi apropo, am schimbat parolele. Dacă aveţi nevoie, dumneavoastră ne sunaţi ca să nu intre alţii să le şteargă, cât timp ne uităm noi. Înţelegeţi?», Cioacă Cristian: «Păi nu are cine să intre, pentru că...», Adrian: «Ãştia!», Cioacă Cristian: «...au schimbat-o ăştia de la Bucureşti.», Adrian: «Parolele la e-mail.», Cioacă Cristian: «Da.», Adrian: «Aia, 12 cât era, am schimbat-o!», Cioacă Cristian: «12... da?», Adrian: «Am schimbat-o eu, ca să nu poa’ să şteargă nimeni, nimic, înţelegeţi?», Cioacă Cristian: «Aha, aha.».”

Următorul termen în procesul în care Cioacă este judecat pentru instigare la comiterea unor infracţiuni informatice va avea loc pe 27 octombrie.



×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close