Antena 3 CNN Actualitate Cioacă vrea banii din asigurarea de viaţă a Elodiei Ghinescu. El a depus deja primele cereri

Cioacă vrea banii din asigurarea de viaţă a Elodiei Ghinescu. El a depus deja primele cereri

Cioacă vrea banii din asigurarea de viaţă a Elodiei Ghinescu. El a depus deja primele cereri
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    22 Mar 2012   •   20:40

Cu o mână pe certificatul de deces şi cu cealaltă pe bunurile soţiei moarte. Cristian Cioacă vrea să pună mâna pe banii din asigurarea de viaţă a Elodiei Ghinescu şi a depus deja primele cereri.
 
Cioacă nu a vrut să vorbească cu presa şi a fost deranjat de întrebări, mai ales când a venit vorba de încasarea poliţei de asigurare a fostei soţii, sumă care ar ajunge la 100.000 de euro.

Cristian Cioacă insistă, formulează nenumărate cereri la firma de asigurări pentru a încasa poliţa de asigurare a Elodiei Ghinescu. De asemenea, chiar şi pentru dezbaterea succesiunii, Cristian Cioacă a fost formulat câteva cereri", a declarat Crina Radu, avocata mamei Elodiei Ghinescu.
 
Mama Elodiei vrea acum blocarea asigurării de viaţă a fiicei ei şi a dezbaterii succesorale până la soluţionarea dosarului în care Cristian Cioacă e cercetat pentru uciderea soţiei sale. Se pare că poliţistul vrea să pună mâna pe toată averea Elodiei.

"Iniţial, a formulat o cerere în care declara ca moştenitori ai Elodiei doar pe dumnealui şi pe copil. La câteva săptămâni, a trimis o cerere prin care o declara şi pe doamna Ghinescu împreună cu fratele Elodiei Ghinescu", a adăugat Crina Radu.
 
Astăzi, bătălia a continuat în instanţă. Avocata familiei Elodiei a cerut ca judecarea dosarului în care Cristian Cioacă este acuzat de furt între soţi să fie suspendată, pe motiv că lipsea o voce care să apere interesele copilului, Patrik. De cealaltă parte însă, apărătoarea lui Cristian Cioacă susţine că interesele băiatului sunt reprezentate chiar de tatăl lui.
 
Următorul termen de judecată a fost fixat pe 19 aprilie.




×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close