Antena 3 Actualitate Cioban italian de 78 de ani, masacrat de români. Corpul său era plin de lovituri şi înţepături

Cioban italian de 78 de ani, masacrat de români. Corpul său era plin de lovituri şi înţepături

de Antena3.ro    |    03 Iul 2011   •   13:50
Cioban italian de 78 de ani, masacrat de români. Corpul său era plin de lovituri şi înţepături
Sursa foto: Foto: alternet.org

Anchetatorii italieni au elucidat asasinarea brutală a lui Sabatino Onofri, un zidar pensionar de 78 de ani, care a decis să se întoarcă la munca pământului şi s-a dedicat creşterii oilor, informează Novopress.
   
Corpul său plin de lovituri şi înţepături a fost găsit în noaptea de 18 spre 19 iunie, lângă rulota în care locuia. Doi indivizi fără domiciliu, descrişi de presă ca fiind români, au fost arestaţi în scurt timp.
   
Vineri, alţi trei români care au luat parte la asasinat au fost găsiţi în Calabria, unde, se pare, aşteptau ocazia să se întoarcă în ţara lor. Un al şaselea membru al grupării este de negăsit şi, cel mai probabil, este deja în România.
   
Potrivit anchetatorilor, unul dintre români a pus totul la cale în ţara sa. Lucrând pentru Sabatino Onofri, el a fost convins că ciobanul avea 16.000 de euro în numerar (care nu au fost găsiţi) în rulota sa. El ştia, de asemenea, că Onofri locuia singur, soţia şi copiii săi n-au vrut să-l urmeze şi au rămas în casa familiei, în Ciampino.
   
Procurorul adjunct al Romei, Pierfilippo Laviani, şi comandantul carabinierilor, Rino Coppola, au explicat, într-o conferinţă de presă, munca anchetatorilor.

"Asistăm de puţin timp la un nou fenomen pe care l-am putea descrie ca naveta criminalităţii. Este vorba despre un fenomen favorizat de faptul că biletele de tren şi maşinile costă azi doar câţiva euro, ceea ce permite criminalilor să se deplaseze cu uşurinţă pe teritoriul european şi să scape de arestare", au explicat oficialii italieni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close