Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, declarație după ce i s-au văzut bancnotele din buzunar: Mi-a plăcut gluma cu Kelemen și Ardealul | VIDEO

Marcel Ciolacu, declarație după ce i s-au văzut bancnotele din buzunar: Mi-a plăcut gluma cu Kelemen și Ardealul | VIDEO

Președintele PSD Marcel Ciolacu a explicat, duminică, proveniența banilor care i s-au văzut ieșind din sacou în timpul unei conferințe de presă. El a explicat și de ce nu are portofel

Marcel Ciolacu, declarație după ce i s-au văzut bancnotele din buzunar: Mi-a plăcut gluma cu Kelemen și Ardealul | VIDEO
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    21 Mar 2021   •   17:08

Ciolacu a fost întrebat, duminică, la Târgoviște, în legătură cu incidentul cu bancnotele care i-au ieșit din buzunarul sacoului.

Liderul PSD a explicat că tocmai scosese banii de pe card ca să îi restituie șefei sale de cabinet o sumă pe care aceasta o cheltuise pentru cumpărături online destinate lui Marcel Ciolacu.

„Iulia, șefa mea de cabinet, mi-a cumpărat niște produse online pentru întreținere stomatologică și a plătit cu cardul ei. În drum spre sediu, am oprit cu băieții și am scos banii să îi dau Iuliei înapoi”, a precizat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a spus că nu are portofel.

„Nu am portofel, am un toc unde țin și ochelarii. Ca să știți de unde a apărut acel incident. Dar nu împrumut bani”, a mai spus președintele PSD.

Ce înseamnă, de fapt, gluma cu Ardealul

O sumă importantă de bani i-a căzut din buzunar președintelui PSD, Marcel Ciolacu, joi, în timp ce încerca, într-o conferință de presă, să răspundă unei întrebări referitoare la vânzarea terenurilor agricole din România către cetățenii străini (foto următoare).

Întrebat care dintre glumele apărute după incident i-a plăcut cel mai mult, Marcel Ciolacu a răspuns râzând:  "Cea cu Kelemen Hunor, cu Ardealul".

"Gluma cu Kelemen și Ardealul" apare într-un colaj de imagini cu lideri politici distribuit pe internet după incidentul cu bancnotele.

Mai mulți politicieni, între care Traian Băsescu și Kelemen Hunor, apar în ipostaze similare celei în care a fost surprins Marcel Ciolacu, numai că, în cazul lui Băsescu, din sacou iese gâtul unei sticle iar în cazul lui Kelemen, o cunoscută marcă de pate de ficat.

Colajul poate fi văzut în materialul video atașat.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Kelemen Hunor
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close