Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloş despre Tobă: Este cel mai bine şi pentru dânsul şi pentru Guvern să plece

Dacian Cioloş despre Tobă: Este cel mai bine şi pentru dânsul şi pentru Guvern să plece

Dacian Cioloş despre Tobă: Este cel mai bine şi pentru dânsul şi pentru Guvern să plece
Sursa foto: foto: Agerpres
01 Sep 2016   •   19:00

Premierul Dacian Cioloş a afirmat joi că ar fi "cel mai bine" ca ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, să îşi dea demisia, transmite Agerpres.

"Un lucru este clar, indiferent despre cine ar fi vorba în Guvern, cineva care are semnătura mea sau propunerea mea pentru a fi numit sau demis, evident că în aceste condiţii cred că trebuie sau să îşi dea demisia sau, dacă nu, o să îi cer eu să plece. (...) Este evident că, în aceste condiţii, este cel mai bine şi pentru dânsul şi pentru Guvern ca dânsul să plece", a spus Cioloş, întrebat cu privire la situaţia ministrului de Interne, Petre Tobă.

Prim-ministrul a precizat că o să discute în acest sens cu Petre Tobă pentru a vedea ce hotărăşte ministrul Afacerilor Interne.

"O să aveţi informaţii astăzi din partea Guvernului legat de acest lucru", a subliniat Cioloş.

El a spus că nu ştie exact despre ce este vorba în cazul dosarului în care este vizat Petre Tobă, însă a subliniat că justiţia va decide.

"Nu comentez, pentru că nu ştiu exact despre ce e vorba. (...) Asta nu înseamnă că respectiva persoană este vinovată. Justiţia va decide, dar e vorba în primul rând de moralitate şi integritate", a mai afirmat Cioloş.

Subiectul a fost comentat, joi, de Dana Grecu, Radu Tudor şi invitaţii ediţiei ''La ordinea zilei'':

''Este absolut normală reacţia premierului. Iar domnul Tobă, dacă se va dovedi că este abuzat, eu sunt convinsă că va ieşi ca profesionit întărit din această exprienţă - vezi cazul Olguţa Vasilescu'', a spus deputatul liberal Carmen Hărău.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Petre Toba La Ordinea Zilei
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close