Antena 3 CNN Actualitate Ciorogârla: Bărbat împuşcat în picior de poliţişti, prins la furat într-un depozit

Ciorogârla: Bărbat împuşcat în picior de poliţişti, prins la furat într-un depozit

Ciorogârla: Bărbat împuşcat în picior de poliţişti, prins la furat într-un depozit
Sursa foto: Foto: churry-burry.ro
10 Mar 2012   •   23:16

În urma apelului făcut de un trecător la numărul de urgenţă 112, un bărbat a fost prins sâmbătă seara în timp ce fura materiale de construcţii dintr-un depozit din Ciorogârla. Pentru a-l opri, poliţiştii ilfoveni au fost nevoiţi să-l împuşte pe individ într-un picior, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, Claudia Burada, a declarat că echipajul de poliţie care a mers la faţa locului l-a prins pe bărbat în timp ce se pregătea să fure profile metalice şi rigips. Bărbatul a fugit în momentul în care a văzut poliţiştii, iar aceştia l-au somat să se oprească şi apoi au tras trei focuri de armă în plan vertical. Întrucât bărbatul a continuat să fugă, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă spre acesta pentru a-l opri, fiind împuşcat într-un picior, a precizat Claudia Burada.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi a fost diagnosticat cu plagă împuşcată în gambă, starea lui fiind stabilă, au declarat surse medicale.

×
Subiecte în articol: depozit ciorogarla focuri de arma
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close