Antena 3 CNN Actualitate Ciprian Ciucu candidează la președinția PNL București. Planurile primarului Sectorului 6

Ciprian Ciucu candidează la președinția PNL București. Planurile primarului Sectorului 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, și-a depus astăzi candidatura pentru președinția PNL București. Acesta a marcat momentul alături de mai mulți membri PNL importanți, printre care Florin Cîțu și Monica Anisie.

Ciprian Ciucu candidează la președinția PNL București. Planurile primarului Sectorului 6
Sursa foto: Facebook/Ciprian Ciucu
de Adelina Miron    |    15 Iul 2021   •   20:58

Ciprian Ciucu a transmis și care sunt intențiile sale cu privire la această candidatură. Actualul primar al Sectorului 6 dorește să se concentreze pe „componenta de reglementare” și pe eligibilitatea Sectoarelor în ceea ce privește fondurile europene din PNRR.

„Mi-am depus astăzi candidatura pentru președinția PNL București împreună cu colegii care mă susțin și cu care voi face echipă în următorii patru ani.

Mesajul meu către colegii mei din București este despre unitate. Îi aștept pe toți liberalii din București alături de mine. 

Avem mult de muncă,  în special în administrația locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre,  iar pe mine ma interesează in special componenta de reglementare și ca Sectoarele sa fie eligibile,  alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene,  in special PNRR.”, a scris Ciprian Ciucu pe contul personal de Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: ciprian ciucu PNL Presedintie București
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close