Antena 3 CNN Actualitate Circ în Parlament! USR, scandal la intrarea în plenul Senatului. Deputații USR au sunat la 112

Circ în Parlament! USR, scandal la intrarea în plenul Senatului. Deputații USR au sunat la 112

Circ în Parlament! USR, scandal la intrarea în plenul Senatului. Deputații USR au sunat la 112
20 Dec 2017   •   11:39

Update: A fost din nou scandal în Parlament. Deputații USR sunt supărați că nu li s-a permis accesul în plenul Senatului și nici la balcon, deși au de susținut amendamente.Deputatul USR Claudiu Năsui susține chiar că s-a mai trecut o linie roșie. În plus, deputații USR au sunat și la 112.

„Noi am întrebat cadrul legal, pentru că noi ne bazăm pe regulamentul Senatului, articolul 118, care dă dreptul deputaților să participe la ședințele Senatului. Faptul că ei au ajuns să pună oameni să ne blocheze fizic accesul, deja se mai trece încă o linie roșie. Dânșii argumentau prin faptul că au primit o directivă să facă asta (...) Am avut colegi care au fost îmbrânciți. Noi putem să asistăm la dezbateri și când vor veni amendamentele să intervenim”, a declarat deputatul USR Claudiu Năsui.

Știre inițială: O nouă zi de scandal în Parlamentul României! Deputații USR au făcut circ la intrarea în plenul Senatului, pentru că li s-a refuzat accesul în sală.

Deputații USR au încercat să intre în plenul Senatului, acolo fiind puși mai mulți bodyguarzi să păzeazcă intrarea. Regulamentul spune că deputații nu au voie la ședințele de plen ale Senatului, au voie să asiste doar de la balcon.

Acum ei se află în balconul jurnaliștilor, după ce s-a ajuns la un compromis. Sunt aceeași deputați care au participat și la ședința de ieri.

×
Subiecte în articol: plenul Senatului scandal
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close