Antena 3 CNN Actualitate Circ la Consiliul general al Capitalei. Aleşii au votat altceva decât ordinea de zi (VIDEO)

Circ la Consiliul general al Capitalei. Aleşii au votat altceva decât ordinea de zi (VIDEO)

Circ la Consiliul general al Capitalei. Aleşii au votat altceva decât ordinea de zi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Observator
06 Aug 2010   •   23:43

Circ la şedinţa de consiliu a Bucureştiului. Mai întâi, s-au certat şi s-au jignit şi abia apoi au trecut la vot. Doar trei puncte au fost pe ordinea de zi de vineri, însă şi aşa a fost prea mult. Puşi să voteze regulamentul de funcţionare al primăriei, unde era trecută reducerea de posturi, consilierii s-au încurcat în proiecte şi au votat greşit.

Întreg scandalul a pornit de la primul punct al ordinii de zi - reducerea numărului de posturi şi noua structură de organizare a Primăriei Capitalei.

Spiritele s-au încins iar de aici până la remarci ca "măgarule" sau "nesimţitule" n-a mai fost decât un pas. Enervat de atitudinea consilerilor din opoziţie, şeful comisiei de cultură, democrat liberalul Romeo Pop, nu s-a mai putut abţine şi s-a repezit spre unul dintre colegii liberali.

După două ore de certuri doar pentru un singur punct, consilerii au trecut şi la vot. Interpelările au fost atît de confuze încît nimeni nu a prea înţele ce s-a votat. Abia după vot consilierii PDL au realizat că au aprobat un alt proiect de hotărîre decât credeau. Aşa că au luat-o de la capăt.

Observator

 

×
Subiecte în articol: alesi vot
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close