Antena 3 CNN Actualitate Circ la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Ce a făcut un pacient agresiv doctorilor şi unei ambulanţe

Circ la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Ce a făcut un pacient agresiv doctorilor şi unei ambulanţe

Circ la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Ce a făcut un pacient agresiv doctorilor şi unei ambulanţe
03 Aug 2012   •   23:45

Curtea Spitalului de Urgenţă Galaţi s-a umplut de agenţi de pază şi poliţişti, după ce un bărbat a aruncat cu telefonul mobil în parbrizul unei ambulanţe, a spart o oglindă dintr-un salon şi i-a ameninţat cu moartea pe toti cei care i-au ieşit în cale. Scenele au fost surprinse de camerele de vederi ale spitalului.

Bărbatul fusese adus cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă. Avea o plagă sub ochiul drept şi părea să fi fost victima unei agresiuni.

Bărbatul a început să devină agitat imediat după ce şi-a văzut faţa într-o oglindă. A spart-o pe loc şi a început să strige că-i omoară pe toţi cei care se apropie de el.

Poliţiştii au reuşit cu greu să-l imobilizeze şi tânărul a fost dus la investigaţii în cătuşe. Iar după ce rana de la ochi i-a fost tratată, oamenii legii au mers cu el la Spitalul de Psihiatrie.

Medicii de la Psihiatrie au considerat că nu e cazul să-i interneze, aşa că l-au lăsat să plece acasă. Vineri, conducerea Spitalului de Urgenţă va depune la poliţie o plângere la adresa pacientului agresiv.



×
Subiecte în articol: spital agenti de paza politisti
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close