Antena 3 CNN Actualitate Circuitul ultramodern pentru urgenţe în Sectorul 4 include cea mai modernă unitate de Pompieri din România

Circuitul ultramodern pentru urgenţe în Sectorul 4 include cea mai modernă unitate de Pompieri din România

Sectorul 4 al Capitalei beneficiază acum de un circuit special de intervenţie în caz de urgenţă. Acesta include cea mai modernă unitate de Pompieri din România care va desemna sudul Sectorului 4, dar şi părţi din Sectorul 5 şi din judeţul Ilfov. Circuitul conţine şi o unitate de Primiri Urgenţe la Spitalul Bagdasar şi o secţie pentru tratarea marilor arşi la acelaşi spital.

Circuitul ultramodern pentru urgenţe în Sectorul 4 include cea mai modernă unitate de Pompieri din România
de Iulia Gorgorin    |    28 Oct 2020   •   13:10

Unitatea de Pompieri din cadrul circuitului va oferi angajaţilor Inspectoratului de Urgenţă şi SMURD condiţii de lucru la cele mai înalte standarde şi va reduce timpul de intervenţie.

Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Bagdasar este dotat cu echipamente medicale ultramoderne, dar şi cu o sală de aşteptare nouă şi spaţiu pentru triaj.

170 de cadre medicale îşi vor desfăşura activitatea în cele mai bune condiţii. Nu în ultimul rând, secţia pentru tratarea marilor arşi de la Spitalul Bagdasar este reconfigurată pentru a asigura cele mai bune servicii medicale.

Unitatea include trei săli de operaţie, iar materialele de construcţie folosite sunt eficiente împotriva bacteriilor care cauzează infecţiile intraspitaliceşti

×
Subiecte în articol: circuit sectorul 4 pompieri urgente
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close