Antena 3 CNN Actualitate Circulaţia feroviară, afectată în continuare de ninsori. Vezi trenurile anulate

Circulaţia feroviară, afectată în continuare de ninsori. Vezi trenurile anulate

Circulaţia feroviară, afectată în continuare de ninsori. Vezi trenurile anulate
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Ian 2011   •   09:54

Circulaţia feroviară din sudul ţării şi sudul Moldovei se desfăşoară în continuare în condiţii de iarnă din cauza vremii nefavorabile. Mai multe trenuri de călători au fost anulate şi luni din cauza zăpezii depuse în ultimele ore.

Astfel, Acceleratele 1981 şi 1984, care circulă pe relaţia Bucureşti Nord - Tulcea Oraş şi retur, au fost anulate. De asemenea, nu circulă trenul Rapid 686 de pe ruta Constanţa - Bucureşti Nord. Călătorii de la acest tren vor fi redistribuiţi la trenul Accelerat 1682 care circulă pe aceeaşi relaţie.

Două trenuri de călători au fost anulate şi duminică, iar pe mai multe rute s-au înregistrat întârzieri de zeci de minute. Cel mai mult au avut de aşteptat cei care voiau să ajungă în Constanţa, trenurile având întârzieri de peste o jumătate de oră. Trenurile Personale 7054 şi 7053, care circulă pe relaţia Făurei - Urziceni şi retur, nu au circulat duminică.

CFR îi sfătuieşte pe cei au planuri de călătoie să ceară informaţii în legătură cu circulaţia trenurilor, înainte de a pleca de acasă.

×
Subiecte în articol: trenuri ninsoare viscol CFR
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close