Antena 3 CNN Actualitate Circulația metrourilor pe magistrala Berceni-Pipera, îngreunată din cauza unei urgențe medicale

Circulația metrourilor pe magistrala Berceni-Pipera, îngreunată din cauza unei urgențe medicale

Circulația metrourilor pe magistrala Berceni-Pipera, îngreunată din cauza unei urgențe medicale
27 Dec 2016   •   14:14

Circulaţia metroului este îngreunată pe magistrala 2 Berceni-Pipera din cauza unei urgenţe medicale, potrivit anunţurilor făcute în trenurile de metrou în zona Constantin Brâncoveanu. 

Reprezentanţii Metrorex au declarat marţi pentru AGERPRES că în jurul orei 13:31 în staţia Eroii Revoluţiei a fost raportată o urgenţă medicală, şi, conform protocolului cu autorităţile, trenul a staţionat la peron aproximativ 10 minute, până la sosirea serviciului de urgenţă. 

"La ora 13:31, în staţia Eroii Revoluţiei a fost raportată o urgenţă medicală şi a fost chemat SMURD-ul, iar conform protocolului cu autorităţile, respectiv cu ISU, trenul a staţionat la peron aproximativ 10 minute, până la venirea SMURD. Pasagerii au fost debarcaţi la ora 13:33 şi au fost îmbarcaţi într-un alt tren cu destinaţia Tineretului. Trenurile circulă în prezent cu transbordare la staţia Tineretului, iar până în acest moment nu s-au înregistrat întârzieri majore. Pe tronsonul respectiv este îngreunată puţin circulaţia, dar nu sunt întârzieri majore", au precizat reprezentanţii Metrorex. 

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti, un bărbat care se afla în metrou a fost coborât în staţia Eroii Revoluţiei din cauza unor probleme medicale şi a fost preluat de SMURD în stop cardio- respirator, fiind resuscitat pe peron. La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe SMURD, inclusiv cu medic.

×
Subiecte în articol: metrou Metrorex
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close