Antena 3 CNN Actualitate Circulația navală pe canalul Sulina, suspendată din cauza condițiilor meteo

Circulația navală pe canalul Sulina, suspendată din cauza condițiilor meteo

Circulația navală pe canalul Sulina, suspendată din cauza condițiilor meteo
Sursa foto: Foto: Freeimages
17 Ian 2016   •   12:02

Circulația navelor maritime la bara Sulina a fost suspendată, din cauza condițiilor hidrometeorologice de pe Marea Neagră, viscolul creând dificultăți în traficul naval de pe brațul Chilia al Dunării.

Potrivit deciziei luate de Administrația Fluvială a Dunării de Jos din Galați, până la îmbunătățirea condițiilor hidrometeorologice, nicio navă care tranzitează canalul Sulina sau care se află pe Marea Neagră nu-și mai poate continua drumul, vasele fiind ancorate în momentul de față în locuri de siguranță.

Circulația navelor de călători între municipiul Tulcea și localitățile din Delta Dunării s-a desfășurat duminică potrivit graficului, cursa dintre Tulcea și Periprava, localitate situată la extremitatea fluvială a Deltei românești, efectuându-se în condiții deosebite.

''La Ismail (localitate aflată pe malul ucrainean al Dunării — n.r.), trei barje au fost răspândite pe Dunăre cel mai probabil din cauza vântului puternic, iar nava noastră a reușit să se strecoare printre ele fără probleme'', a declarat pentru Agerpres directorul societății Navrom Delta SA, Nicolae Chichi.

Județul Tulcea este sub cod portocaliu de ninsori și viscol începând de sâmbătă noaptea până la sfârșitul zilei de duminică.

×
Subiecte în articol: sulina Dunare ninsoare viscol zapada
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close