Circulaţia pe A1, redeschisă pe ambele sensuri. Rute alternative între Bucureşti şi Constanţa, date în folosinţă

de N.B.    |    27 Ian 2012   •   18:36
Circulaţia pe A1, redeschisă pe ambele sensuri. Rute alternative între Bucureşti şi Constanţa, date în folosinţă Foto: Mediafax

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că traficul pe Autostrada Bucureşti - Piteşti a fost redeschis pe ambele sensuri, iar rute alternative între Bucureşti şi Constanţa au fost redeschise circulaţiei.

CNADNR informează căă traficul pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, atât pe calea I cât şi pe calea II, pentru toate categoriile de vehicule a fost deschis de la 16.30.

Tot la 16.30 a fost deschis traficul pe o rută alternativă între Bucureşti şi Constanţa pentru autovehiculele până la 3,5 tone, respectiv DN 3 Bucureşti - Lehliu, DN 3A Lehliu - Drajna - Feteşti,      Autostrada A2 Feteşti - Cernavodă, DN 22 C Cernavodă - Medgidia - Basarabi sau DN 3 Basarabi - Constanţa.

Potrivit Mediafax, circulaţia pe DN 2 a fost redeschisă vineri după-amiază, însă pentru a nu se înregistra blocaje accesul autovehiculelor se face sub supravegherea poliţiştilor.

Parteneri
x close