Antena 3 CNN Actualitate Circulaţia pe A1, redeschisă pe ambele sensuri. Rute alternative între Bucureşti şi Constanţa, date în folosinţă

Circulaţia pe A1, redeschisă pe ambele sensuri. Rute alternative între Bucureşti şi Constanţa, date în folosinţă

Circulaţia pe A1, redeschisă pe ambele sensuri. Rute alternative între Bucureşti şi Constanţa, date în folosinţă
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    27 Ian 2012   •   18:36

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că traficul pe Autostrada Bucureşti - Piteşti a fost redeschis pe ambele sensuri, iar rute alternative între Bucureşti şi Constanţa au fost redeschise circulaţiei.

CNADNR informează căă traficul pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, atât pe calea I cât şi pe calea II, pentru toate categoriile de vehicule a fost deschis de la 16.30.

Tot la 16.30 a fost deschis traficul pe o rută alternativă între Bucureşti şi Constanţa pentru autovehiculele până la 3,5 tone, respectiv DN 3 Bucureşti - Lehliu, DN 3A Lehliu - Drajna - Feteşti,      Autostrada A2 Feteşti - Cernavodă, DN 22 C Cernavodă - Medgidia - Basarabi sau DN 3 Basarabi - Constanţa.

Potrivit Mediafax, circulaţia pe DN 2 a fost redeschisă vineri după-amiază, însă pentru a nu se înregistra blocaje accesul autovehiculelor se face sub supravegherea poliţiştilor.

×
Subiecte în articol: circulatie trafic A1 autostrada
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close