Antena 3 CNN Actualitate Circulaţia va fi restricţionată timp de două ore, luni, în Pasajul Unirii pentru o expertiză tehnică

Circulaţia va fi restricţionată timp de două ore, luni, în Pasajul Unirii pentru o expertiză tehnică

Circulaţia în Pasajul Unirii va fi restricţionată timp de două ore, luni, 31 octombrie, pentru o expertiză tehnică, după incendiul produs pe 18 octombrie, atunci când o maşină a luat foc în mers.

Circulaţia va fi restricţionată timp de două ore, luni, în Pasajul Unirii pentru o expertiză tehnică
Sursa foto: Cameră de supraveghere
de Georgiana Adam    |    29 Oct 2022   •   11:08

"Luni, 31 octombrie a.c., între orele 14:00 – 16:00, traficul rutier va fi restricționat in Pasajul Unirii, pe sensul de mers Universitate – Bd. Dimitrie Cantemir.

În acest interval, un expert tehnic judiciar se va afla în interiorul pasajului, pentru a efectua expertiza dispusă de instanță, ca urmare a incidentului petrecut în data de 18 octombrie a.c., atunci când o mașină a luat foc în mers la jumătatea tunelului rutier.

În cadrul expertizei, specialiștii vor stabili măsurile și lucrările necesare pentru remedierea distrugerilor cauzate de incendiu și, implicit, pentru readucerea Pasajului Unirii la starea inițială de dinaintea incidentului din data de 18 octombrie a.c..Totodată, în cadrul expertizei, se va face evaluarea tuturor pagubelor și a costurilor lucrărilor de reparații.

În tot acest interval de timp, fluența traficului rutier din zonă va fi asigurată de către echipajele Brigăzii Rutiere, drept pentru care, toți participanții la trafic au obligația de a respecta întocmai indicațiile agenților de circulație", se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close